DİL SEÇİMİ : LANGUAGE SELECTION
KİMLİK BİLGİLERİ
ÖZET BİLGİ
GRAFİKSEL ÖZET BİLGİ
ADRES BİLGİLERİ
TürAdresİl/İlçe
İş Adresi Cide Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
KASTAMONU / Cide
TELEFON BİLGİLERİ
TürTelefon Numarası
Cep Telefonu
0 542 466 01 74
E-POSTA BİLGİLERİ
TürE-Posta Adresi
Özel E-Posta Adresi
o.sarach@hotmail.com
Kurum E-Posta Adresi
osarac@kastamonu.edu.tr
DİL PUANI BİLGİLERİ
Puan TürüPuan
YDS
56,25
EĞİTİM BİLGİLERİ
Öğrenim TürüÜlkeÜniversiteBirimBölümTarih
Yüksek Lisans Türkiye Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği
2017
Lisans Türkiye Mustafa Kemal Üniversitesi Turizm Turizm ve Otel İşletmeciliği
2011
Doktora Türkiye Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşetlmeciliği
AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ BİLGİLERİ
UnvanÜlkeÜniversiteBirimBölümTarih
Öğr. Gör. Türkiye Kastamonu Üniversitesi Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2015
İDARİ GÖREV BİLGİLERİ
Görev AdıGörev YeriTarih
Bölüm Başkanı Kastamonu Üniversitesi Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu, Otele Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
2017
ESER BİLGİLERİ
YılISI Dergilerinde MakaleUluslararası Dergilerde MakaleUluslararası BildiriKitap veya Kitapta BölümUlusal MakaleUlusal BildiriDiğer YayınlarT O P L A M
Geçmiş
0
0
0
0
0
0
0
0
2013
0
0
0
0
0
0
0
0
2014
0
0
0
0
0
0
0
0
2015
0
0
0
0
0
0
0
0
2016
0
1
2
0
0
0
0
3
2017
0
0
0
0
0
0
0
0
T O P L A M
0
1
2
0
0
0
0
3

Eser TürüAçıklamaTarih
Uluslararası Diğer Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Tanrısever, C., Saraç, Ö., Aydoğdu, A., Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapıların Sürdürülebilirliği, Akademik Bakış Dergisi, 54-2016   ISSN:1694-528X
2016
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler
Koçoğlu, C.M., Saraç, Ö., Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Algısı Düzeyleri: Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Örneği, Inntertional Congress on Political, Economic and Social Studies (ICPESS), 24-26 August, 2016,İstanbul/Turkey
2016
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler
Tanrısever, C., Saraç, Ö., Panks As An Alternative Tourism Activity , I. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, 4th-7th May 2016 Antalya- Turkey
2016
TEZ BİLGİLERİ
Tez TürüÜniversiteBölümTez AdıTarih
Yüksek Lisans Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapılarda Sürdürülebilirliğe Etki Eden Çekicilik Faktörleri
2015
2017
VERİLEN DERS BİLGİLERİ
Akademik YılAkademik DönemDers TürüDers AdıTeorikPratikAKTSÖğrenci Sayısı
2016-2017
Güz
Lisans Uluslararası Mutfaklar
2
0
3
64
2016-2017
Güz
Lisans Dünya Coğrafyası ve Turizm Destinasyonları
3
0
3
19
2016-2017
Güz
Lisans Anadolu Mitolojileri
2
0
4
23
2016-2017
Güz
Ön Lisans Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
3
0
3
13
2016-2017
Güz
Ön Lisans Girişimcilik-I
2
0
4
11
2016-2017
Güz
Ön Lisans Ziyafet Servisi Yönetimi
2
2
4
14
2016-2017
Güz
Ön Lisans Gıda ve Personel Hijyeni
2
0
3
10
2016-2017
Güz
Ön Lisans Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği
2
0
3
13
2016-2017
Güz
Ön Lisans Menü Planlama
3
0
4
25
2016-2017
Güz
Ön Lisans Kat Hizmetleri
1
2
3
25
2016-2017
Güz
Ön Lisans Ön Büro Hizmetleri
2
0
4
29
2016-2017
Bahar
Lisans Turizmde Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2
2
4
30
2016-2017
Bahar
Lisans Turizm İşletmelerinde Bilgisayar Kullanımı
2
2
5
121
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Özel İlgi Turizmi
2
0
4
14
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Turizm Coğrafyası II
2
0
4
9
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Turizm Mevzuatı
2
0
3
13
2016-2017
Bahar
Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
13
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Otelcilik Otomasyon Sistemleri
3
2
5
9
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Konukla İletişim
2
0
4
18
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Mutfak Organizasyonu
2
2
5
16
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Yiyecek İçecek Servisi
2
2
5
15
2016-2017
Bahar
Ön Lisans Otel İşletmeciliği
2
0
2
20
2015-2016
Bahar
Lisans Turizm İşletmelerinde Bilgisayar Kullanımı
2
2
5
83
2015-2016
Bahar
Ön Lisans Turizm Mevzuatı
2
0
3
24
2015-2016
Bahar
Ön Lisans Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
3
0
3
24
2015-2016
Bahar
Ön Lisans Otelcilik Otomasyon İşlemleri
3
2
5
22
2015-2016
Bahar
Ön Lisans Mutfak Organizasyonu
2
2
5
17
2015-2016
Bahar
Ön Lisans Yiyecek İçecek Servisi
2
2
5
16


     Kastamonu Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
abis@kastamonu.edu.tr