DİL SEÇİMİ : LANGUAGE SELECTION
KİMLİK BİLGİLERİ
ÖZET BİLGİ
GRAFİKSEL ÖZET BİLGİ
ADRES BİLGİLERİ
TürAdresİl/İlçe
İş Adresi Kastamonu Üniversitesi, Kuzeykent Yerleşkesi, Turizm Fakültesi, Kat: 1, No: 306
KASTAMONU
TELEFON BİLGİLERİ
TürTelefon Numarası
İş Telefonu
+90 366 280 37 22
E-POSTA BİLGİLERİ
TürE-Posta Adresi
Kurum E-Posta Adresi
demettas@kastamonu.edu.tr
Özel E-Posta Adresi
demettas.2018@gmail.com
EĞİTİM BİLGİLERİ
Öğrenim TürüÜlkeÜniversiteBirimBölümTarih
Lisans Türkiye Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2017
Yüksek Lisans Türkiye Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları
AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ BİLGİLERİ
UnvanÜlkeÜniversiteBirimBölümTarih
Arş. Gör. Türkiye Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2019
ESER BİLGİLERİ
YılISI Dergilerinde MakaleUluslararası Dergilerde MakaleUluslararası BildiriKitap veya Kitapta BölümUlusal MakaleUlusal BildiriDiğer YayınlarT O P L A M
Geçmiş
0
0
0
0
0
0
0
0
2016
0
0
0
0
0
0
0
0
2017
0
0
0
0
0
0
0
0
2018
0
0
1
0
0
0
0
1
2019
0
0
2
0
0
0
0
2
2020
0
0
0
0
0
0
1
1
T O P L A M
0
0
3
0
0
0
1
4

Eser TürüAçıklamaTarih
Diğer Yayınlar Olum, E. ve Taş, D. (2020). Gıda Endüstrisinde Sürdürülebilirlik. Doğan, M. Gıda Mühendisliğine Giriş (s. 405-432), Nobel Akademik Yayıncılık. Ankara.
2020
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler Akkuş, G. ve Taş,D. (2019). Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi. (22-24 Kasım 2019). Gaziantep, Türkiye.
2019
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler Akkuş, G. ve Taş, D. (2019) Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi. (22-24 Kasım). Gazinatep, Türkiye.
2019
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

Taş, D. ve Olum, E. (2018). Gastronomide Sürdürülebilir Bir Yaklaşım: Dijital Teknolojiler. I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi. (01-03 Kasım 2018). Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi. Sapanca, Sakarya.


2018
ETKİNLİK BİLGİLERİ
YılUA-TOPU-TOPSN-DNŞKLSYNUA-STEU-STEUA-SNTT O P L A M
Geçmiş
0
0
0
0
0
0
0
0
2016
0
0
0
0
0
0
0
0
2017
0
0
0
0
0
0
0
0
2018
0
0
0
0
0
0
0
0
2019
0
1
0
0
0
0
0
1
2020
0
0
0
0
0
0
0
0
T O P L A M
0
1
0
0
0
0
0
1

Etkinlik TürüKatılım TürüEtkinlik AdıEtkinlik KonusuEtkinlik YeriTarih
Ulusal Toplantılar - Sempozyum, Kongre, Panel, Çalıştay, Eğitim Kursları, Yaz Okulu ve Basın Yayın Etkinlikleri Düzenleme Kurulu Üyeliği 14. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı Doğa Turizmi Arama Konferansı ve Pınarbaşı Doğa Turizmi ÇalıştayıPınarbaşı Belediyesi, Kastamonu
2019


     Kastamonu Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
abis@kastamonu.edu.tr