“GAZETELERDEKİ GASTRONOMİ KÖŞE YAZILARININ İNCELENMESİ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ”, SİNEM BİLGİN ÖZTÜRK, ELİF DEMİRBİLEK, SERKAN ŞENGÜL (19.09.2019 -21.09.2019 ) , Yayın Yeri:4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , 2019
“TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE BESLENME ALIŞKANLIĞI VE SOFRA ADABINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ”, ELİF DEMİRBİLEK, GÖKSEL KEMAL GİRGİN (19.09.2019 -21.09.2019 ) , Yayın Yeri: IV. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi , 2019
“Helal Gıdaların Fast Food Restoranlarda Kullanım Durumlarının İncelenmesi: Türkiye Örneği” Elif DEMİRBİLEK, Serkan ŞENGÜL (04-04.2019- 06.04.2019), Yayın Yeri: 2. Uluslararası Helâl Turizm Kongresi, 2018
"Otel Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi" (Evaluation of Gastronomy Tourism Perspectives of Hotel Managers) ELİF DEMİRBİLEK,SERKAN ŞENGÜL,AYLİN AKOĞLU , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2018
Otel Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Gastronomy Tourism Perspectives of Hotel Managers) ELİF DEMİRBİLEK,SERKAN ŞENGÜL,AYLİN AKOĞLU , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2018
“Turizm Ürünü Olarak Gastronomi Festivalleri (Marmara Bölgesi Örneği)” ELİF DEMİRBİLEK,SERKAN ŞENGÜL,AYLİN AKOĞLU (20.09.2018 -22.09.2018 ) , Yayın Yeri:ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 2018
“Mutfak Çalışanlarının Organik Gıdaya Bakış Açısı ve Kullanım Durumu” AYLİN AKOĞLU,ELİF DEMİRBİLEK (28.11.2018 -30.11.2018 ) , Yayın Yeri:International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR) , 2018
“Gastronomi Festivallerinin Başarısını Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği” AYLİN AKOĞLU, ELİF DEMİRBİLEK, SERKAN ŞENGÜL, BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ FESTİVALLERİNİN BAŞARISINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ