DİL SEÇİMİ : LANGUAGE SELECTION
KİMLİK BİLGİLERİ
ÖZET BİLGİ
GRAFİKSEL ÖZET BİLGİ
ADRES BİLGİLERİ
TürAdresİl/İlçe
İş Adresi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Merkez Mahallesi, Prof. Dr. Sırrı Kes Cad. Sadık Atalay Sok. No:1 Daday
KASTAMONU / Daday
TELEFON BİLGİLERİ
TürTelefon Numarası
İş Telefonu
0 366 280 40 61
E-POSTA BİLGİLERİ
TürE-Posta Adresi
Kurum E-Posta Adresi
edemirbilek@kastamonu.edu.tr
DİL PUANI BİLGİLERİ
Puan TürüPuan
YÖKDİL
75
EĞİTİM BİLGİLERİ
Öğrenim TürüÜlkeÜniversiteBirimBölümTarih
Yüksek Lisans Türkiye Abant İzzet Baysal Üniversitesi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
2018
Lisans Türkiye Necmettin Erbakan Üniversitesi TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
2016
Doktora Türkiye Balıkesir Üniversitesi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
ESER BİLGİLERİ
YılISI Dergilerinde MakaleUluslararası Dergilerde MakaleUluslararası BildiriKitap veya Kitapta BölümUlusal MakaleUlusal BildiriDiğer YayınlarT O P L A M
Geçmiş
0
0
0
0
0
0
0
0
2015
0
0
0
0
0
0
0
0
2016
0
0
0
0
0
0
0
0
2017
0
0
0
0
0
0
0
0
2018
0
1
3
0
0
0
0
4
2019
0
0
1
0
0
0
0
1
T O P L A M
0
1
4
0
0
0
0
5

Eser TürüAçıklamaTarih
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

“Helal Gıdaların Fast Food Restoranlarda Kullanım Durumlarının İncelenmesi: Türkiye Örneği” Elif DEMİRBİLEK, Serkan ŞENGÜL (04-04.2019- 06.04.2019), Yayın Yeri: 2. Uluslararası Helâl Turizm Kongresi, 2018


2019
Uluslararası Diğer Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

"Otel Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi" (Evaluation of Gastronomy Tourism Perspectives of Hotel Managers) ELİF DEMİRBİLEK,SERKAN ŞENGÜL,AYLİN AKOĞLU , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2018


2018
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

Otel Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Gastronomy Tourism Perspectives of Hotel Managers) ELİF DEMİRBİLEK,SERKAN ŞENGÜL,AYLİN AKOĞLU , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2018


2018
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

“Turizm Ürünü Olarak Gastronomi Festivalleri (Marmara Bölgesi Örneği)” ELİF DEMİRBİLEK,SERKAN ŞENGÜL,AYLİN AKOĞLU (20.09.2018 -22.09.2018 ) , Yayın Yeri:ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 2018


2018
Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

“Mutfak Çalışanlarının Organik Gıdaya Bakış Açısı ve Kullanım Durumu” AYLİN AKOĞLU,ELİF DEMİRBİLEK (28.11.2018 -30.11.2018 ) , Yayın Yeri:International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR) , 2018


2018
PROJE BİLGİLERİ
YılTBTKSANTKBDPBAPAUKDPABÇPABDPUADPDGRPT O P L A M
Geçmiş
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2015
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2016
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2017
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2018
0
0
0
1
0
0
0
0
0
1
2019
0
0
0
1
0
0
0
0
0
1
T O P L A M
0
0
0
2
0
0
0
0
0
2

Proje TürüGörev TürüAçıklamaTarih
BAP Destekli Araştırma Projesi [BAPA] Yardımcı Araştırmacı

“Gastronomi Festivallerinin Başarısını Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği” AYLİN AKOĞLU, ELİF DEMİRBİLEK, SERKAN ŞENGÜL, BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

2018
2019
TEZ BİLGİLERİ
Tez TürüÜniversiteBölümTez AdıTarih
Yüksek Lisans Abant İzzet Baysal Üniversitesi GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

GASTRONOMİ FESTİVALLERİNİN BAŞARISINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ 

2016
2018
UZMANLIK ALANI BİLGİLERİ
Uzmanlık Alanı
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
GASTRONOMİ TURİZMİ
GASTRONOMİ FESTİVALLERİ


     Kastamonu Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
abis@kastamonu.edu.tr